En clau de dona

Cant coral

Dissabte 8 de juny a les 18h

C. Mercaders 42

Metro: L4 (Jaume I)
Bus: 120

Cor NovAura
El Cor NovAura, és una coral de veus femenines format per 25 noies de 18 a 35 anys que canten principalment a tres veus. L’estil és d’una coral jove que es capaç d’interpretar des de estàndards del jazz, cançons de pop català i anglès, els principals “hits” dels espectacles musicals, fins a peces contemporànies de compositors catalans i d’altres països.Els nostres concerts es caracteritzen per petites coreografies que acompanyen la peça on sempre interactuem amb el públic encoratjant-los a seguir alguna melodia, i alhora intercalem petites interpretacions escèniques entre cançó i cançó, per donar-li un toc amenitzat al nostre concert. Al nostre públic també hi assisteix gent jove que coneix bé les cançons que interpretem.
Bàsicament cantem acompanyats de piano, però també “a capella”.

Cercle Artístic SantLluc

El Cercle Artístic Sant Lluc, fundat l’any 1893 de la mà d’artistes catalans com els germans Joan i Josep Llimona, Alexandre de Riquer, Antoni Utrillo o Dionís Baixeras, és una de les principals seus històriques de Barcelona dedicades a la pràctica i la difusió artística i cultural.

Des dels seus inicis Sant Lluc ha acollit diferents corrents artístics i molts dels seus representants dins les seves instal·lacions. Així doncs, personalitats com Antoni Gaudí, Josep Puig i Cadafalch, Eugeni d’Ors o Joan Miró van ajudar, amb la seva participació, a donar vida a aquesta entitat que, tot i els seus alts i baixos al llarg de la seva existència, ha arribat fins l’actualitat carregada d’experiència però amb energies renovades que ens empenyen a continuar amb aquest important projecte per a la ciutat de Barcelona.

L’any 2018 Sant Lluc va iniciar el període de celebració del seu 125è aniversari i convidem a tothom a visitar i participar en aquesta singular entitat barcelonina