CONCERT SIMFONIC

ESCOLA Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

C. Portal Nou 12

Foto escola

Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols
L’Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols, us ofereix l’aprenentatge de la música en molts diversos àmbits, a partir de cinc anys.
Podeu aprendre a tocar un ampli ventall d’instruments de corda, de vent,
de percussió…treballem la música de cambra, combos, formacions corals…Disposem d’unes noves i magnífiques instal•lacions per a la pràctica i l’estudi de la música. Els nostres alumnes i ex-alumnes opten a participar en les nostres orquestres de corda, de guitarres i simfònica. També poden ser partíceps de les diferents formacions de vent i percussió. L’Escola de música de Sant Feliu de Guíxols us ofereix la possibilitat de exhibir els vostres progressos al públic en forma d’audicions, concerts o participacions ciutadanes.

Centre Geriàtric Maria Gay
La Residència Maria Gay pertany a l’Institut de Religioses de Sant Josep de Girona (IRSJG), una institució privada, sense ànim de lucre, amb més de 135 anys d’experiència en l’atenció de les persones.Està situat al centre de Girona, en el nucli antic, per la qual cosa disposa de zones de passejada molt properes, a més de tenir dos patis interiors enjardinats que ajuden a millorar el confort dels residents. La seva activitat es divideix entre el servei de residència geriàtrica assistida amb el seu centre de dia, el servei sociosanitari amb places de llarga estada i l’hospital de dia. Aquest centre està equipat amb un total de 98 llits, adreçats especialment a persones amb graus de dependència alts, i amb atenció diürna, que és la part destinada a portar a terme les teràpies cognitives i físiques per a pacients que necessitin rehabilitació o amb diagnòstics d’Alzheimer i altres tipus de demències.