CORS I ORQUESTRES DE L’ESCOLA

Cor primer cicle

Quartet corda

Quartet corda

Trio barroc

Orquestra grau professional

Conjunt de guitarres de grau professional

Foto formacions

Dissabte 13 de juny a les 18h.

C. Major 15

Reus

Escola de Música “Centre de Lectura”
Enguany l’escola fa 30 anys.
Des dels petits de 2 anys fins als grans de grau professional ho estem celebrant amb els pares, professors i amics de l’escola.
Durant tot el curs hi ha concerts i activitats extres que acabaran al juny amb una cantata encarregada expressament per l’aniversari, i el juliol amb les XXVIII Colònies Musicals, les deganes del País.
L’orquestra de grau professional amb dues corals sortides de l’escola (Cor Mestral i Cor Cal•líope) i una de les corals de grau elemental, per Nadal cantaran una cantata del Jordi Domènech.
El grup de vent tocarà nadales per les places del centre de Reus i engegarem un grup de batucada amb pares, fills i professors.
L’escola en ple actuarà cada final de trimestre al Teatre Bartrina.
Els alumnes de piano treballaran -com cada any- amb un nou compositor que els ha escrit un recull d’obres, i les guitarres participaran en una trobada intercomarcal.
Ja teniu una idea de com és l’escola, per més informació tenim un blog amb més detalls.

Centre de Lectura
El Centre de Lectura és una institució cultural de referència del país. De fet es tracta d’uns dels primers ateneus de Catalunya, fundat l’any 1859
El Centre de Lectura, ara com ara, disposa d’una biblioteca de primera línia amb més de 250.000 volums i espais de lliure accés que s’han obert els darrers anys; d’un servei d’hemeroteca; d’una videoteca actualitzada amb noves pantalles de visualització i amb més de 5.000 dvd i 3.500 cd de música; de 8 punts d’accés gratuït a Internet, Wi-Fi a tota l’entitat. L’oferta docent de les escoles de Dansa, Teatre, Música, Art, Idiomes i l’Escola de Lletres, que ofereix diversos cursos i tallers d’escriptura i oralitat en franges matinals i vespertines, a més dels clubs de lectura i altres ofertes per a totes les edats. A tot això, cal afegir-hi un extens calendari d’activitats culturals proposades tant pel Consell Directiu com per les seccions de l’entitat.