CONCERT SIMFONIC

Formacions Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

C. Major 15

Reus

Escola de Música “Centre de Lectura”
Enguany l’escola fa 30 anys.
Des dels petits de 2 anys fins als grans de grau professional ho estem celebrant amb els pares, professors i amics de l’escola.
Durant tot el curs hi ha concerts i activitats extres que acabaran al juny amb una cantata encarregada expressament per l’aniversari, i el juliol amb les XXVIII Colònies Musicals, les deganes del País.
L’orquestra de grau professional amb dues corals sortides de l’escola (Cor Mestral i Cor Cal•líope) i una de les corals de grau elemental, per Nadal cantaran una cantata del Jordi Domènech.
El grup de vent tocarà nadales per les places del centre de Reus i engegarem un grup de batucada amb pares, fills i professors.
L’escola en ple actuarà cada final de trimestre al Teatre Bartrina.
Els alumnes de piano treballaran -com cada any- amb un nou compositor que els ha escrit un recull d’obres, i les guitarres participaran en una trobada intercomarcal.
Ja teniu una idea de com és l’escola, per més informació tenim un blog amb més detalls.

Centre de Lectura
La seu del Centre de Lectura és en un palauet neoclàssic edificat pels marquesos de Tamarit al s. XVIII. Disposa d’un teatre a la italiana amb 520 places, sala d’actes i diversos espais polivalents, una important biblioteca, vídeo-fonoteca, cafè-restaurant, i escoles de música, dansa, teatre, arts plàstiques i idiomes.