Centre de Cultura “SA NOSTRA” – 2020

Concierto Simfonic Piano & Guitarra

Guitarras

Pianos

Dissabte 13 de juny a les 18h.

C. Concepció, 12
Palma de Mallorca

Escola de Música Isicio Torrecillas
La Escuela de Música Isicio Torrecillas fué creada en el año 2.006, caraterizada por el equipo de profesores adaptándonos a las necesidades de cada alumno. Sus nuevas instalaciones hacen unas clases muy relajantes, divertidas y dinámicas. Tenemos cursos de Piano (clásico y moderno) Guitarra (clásica, moderna y flamenco). Lenguaje Musical. Clases de Canto (Todos los estilos) Clases de Gospel. Os esperamos!!!

Centre de Cultura “SA NOSTRA”
Centre de Cultura “SA NOSTRA” El Centre de Cultura “SA NOSTRA” és un espai obert a entitats i col•lectius que permet oferir una programació diversa amb l’objectiu d’impulsar el progrés social de la nostra comunitat.
Situat al centre històric de Palma, respon a la remodelació arquitectònica d’un palau del segle XVII, tot i que és a final del XIX quan adquireix la forma a partir de la qual es va fer la restauració i la remodelació actual.
El resultat final transforma l’edifici en un espai modern i funcional, alhora que respectuós amb la memòria històrica del conjunt arquitectònic. Amb la remodelació, quedà enllestit un espai amb funcions pròpies com l’auditori, les sales d’exposicions i la cafeteria, i d’altres que són més polivalents i que s’utilitzen com a aules i sales de reunions.