UNITS PER LA MÚSICA

Alumnes de l’Escola Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 11 de juny a les 18h.

C. Concepció, 12

Palma de Mallorca

Escola de Música Renaixement
 
Renaixement és una escola privada de música que va començar l´any 1998; durant aquests anys hem anat oferint una experiència musical basada en fer arribar la música a tothom, començant a partir dels tres anys i sensa límit d´edat perqué sabem que la música ajuda en la formació global de la persona afavorint el desenvolupament de la sensibilitat i de totes les inteligències múltiples.
Oferim una formació molt pedagógica i adaptada a les diferents necessitats del nostres alumnes,tant els que es volen preparar per una formació académica com els que volen aprendrer un instrument com a hobbie
Organitzam cada mes recitals d´alumnes per compartir els progresos i oferir un espai on experimentar l´interpretació en públic.
Pensam que disfrutar aprenent tots els aspectes de la música és molt important, és per aixó que el nostre nom representa un moment on totes les arts es van desenvolupar posant sempre l´accent en un art humanista capaç d´extreure tot el potencial de cada ésser humà.

Centre de Cultura “SA NOSTRA”
El Centre de Cultura “SA NOSTRA” és un espai obert a entitats i col•lectius que permet oferir una programació diversa amb l’objectiu d’impulsar el progrés social de la nostra comunitat.
Situat al centre històric de Palma, respon a la remodelació arquitectònica d’un palau del segle XVII, tot i que és a final del XIX quan adquireix la forma a partir de la qual es va fer la restauració i la remodelació actual.
El resultat final transforma l’edifici en un espai modern i funcional, alhora que respectuós amb la memòria històrica del conjunt arquitectònic. Amb la remodelació, quedà enllestit un espai amb funcions pròpies com l’auditori, les sales d’exposicions i la cafeteria, i d’altres que són més polivalents i que s’utilitzen com a aules i sales de reunions.

 

«>