FUNK, ROCK, JAZZ I MÚSIQUES DEL MÓN

Big band Jam Session

Combo Funk Rock

Combo Jazz Rock

Combo Graduados

Combo Músiques del Món

Combo Rock

Foto formacions

Dissabte 4 de juny a les 18h.

C. Montalegre 5

Metro: L3, FCG i Renfe (Catalunya)
Bus: 14, 24, 41, 42, 55, 59, 64, 91, 120 i 141

Escola de Música Jam Session

JAM SESSION ESCOLA DE MUSICA de Barcelona és la primera escola oficial de Rock, Fusió i Músiques Alternatives de tot l’estat.Escola perquè així ho reconeix oficialment el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Moderna perquè és la principal motivació, tot i no ser l’única. Primera perquè va ser la primera en oferir estudis superiors característics de la seva especialitat a tot l´estat i Oficial perquè totes les titulacions tant de grau elemental, mig i superior com les dels postgraus estan avalades i reconegudes a tota Europa, part d’Àsia i Amèrica.

Sant Germà 8, 08004 Barcelona


Centre de Cultura Contemporània

Segle XVIII; Reforma 1926-1929 Josep Goday; Rehabilitació: 1991-1993 Helio Piñón i Albert ViaplanaEl Pati de les Dones ocupa la zona central del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Es tracta d’un espai ampli a l’aire lliure , ideal per a festivals i concerts, en el qual l’edifici històric (l’antiga Casa de la Caritat) entra en diàleg amb la façana de vidre moderna que tanca el pati pel seu costat nord.

Podreu contemplar la ciutat i el mar reflectits a la part superior de la vidriera, un mirall de la Barcelona d’avui. Aquest any ens sumem a una nova activitat “Barcelona, Ciutat Concerts”.