Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) – 2020

Títol

Formacions

   Dissabte 13 de juny a les 18h

C. de Montalegre, 5

Metro: L1, L2 (Universitat)
Bus: 120, 55,  D50, H16

Escola de Música Musicaula
L’Escola de Música Musicaula participa i promou la cultura musical.
S’ubica a Santa Coloma de Gramenet.
Realitza al llarg del curs diversos concerts participant a actes culturals com, per exemple, el Concurs Internacional de piano Maria Canals, el concert de cloenda del Centenari de l’Església Major, el concert del cinquantenari de l’IES Puig Castellar, concerts a l’Auditori de la ciutat, musicals al Teatre Sagarra, concerts a festes de barri, així com els tradicionals concerts de Nadal i fi de curs.
Enguany ens complau poder participar al Simfonic.
La nostra Escola imparteix classes de música clàssica, moderna i jazz i compta amb diversos instruments de corda, vent, percussió i cant, així com corals i grups instrumentals. També s’ofereixen classes de llenguatge musical i harmonia clàssica i moderna.
La il·lusió i la passió per la música ens uneix i forma part de la nostra identitat.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
Segle XVIII; Reforma 1926-1929 Josep Goday; Rehabilitació: 1991-1993 Helio Piñón i Albert Viaplana
El Pati de les Dones ocupa la zona central del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Es tracta d’un espai ampli a l’aire lliure , ideal per a festivals i concerts, en el qual l’edifici històric (l’antiga Casa de la Caritat) entra en diàleg amb la façana de vidre moderna que tanca el pati pel seu costat nord.
Podreu contemplar la ciutat i el mar reflectits a la part superior de la vidriera, un mirall de la Barcelona d’avui. Aquest any ens sumem a una nova activitat “Barcelona, Ciutat Concerts”.