CONCERT DE L’AULA DE SONS

Conjunt de gralles i timbals

Conjunt de flabiols

Conjunt d’acordions diatònics

Conjunt de dolçaina

Rumba catalana

Dissabte 8 de juny a les 12h

C. Pròsper Bofarull, 7
Reus

Aula de Sons. Música tradicional de Reus
L’Aula de Sons és un projecte d’ ensenyament de la música tradicional que aplega sota un mateix paraigües diferents escoles de música tradicional. A la nostra escola hi podreu aprendre a tocar els instruments tradicionals més comuns: la gralla, el timbal, el sac de gemecs, el flabiol i el tamborí, la tarota, la dolçaina i els metalls que normalment ens acompanyen: la trompeta, la tuba, el trombó i el friscorn. També ensenyem a tocar l’acordió diatònic, el violí tradicional i altres disciplines musicals com ara la rumba catalana i la cançó tradicional.
Si teniu interès en ballar també podreu aprendre les danses tradicionals més comunes: el vals, el xotis, la masurca, el pasdoble, etc.
Per als més petits l’Aula dels Petits, iniciació a la música per a nens i nenes de 3 a 6 anys. I si no podeu sortir de casa o viviu lluny de qualsevol escola, us proposem visitar www.tocanet.cat on ens trobareu en format virtual per aprendre a tocar el vostre instrument.

Centre d’Art Cal Massó

El Centre d’Art Cal Massó és un espai de caire experimental i multidisciplinar, ubicat en una antiga fàbrica de licors i destinat a ser un punt de trobada i projecció dels nous creadors i les noves tendències de la cultura contemporània.

Inaugurat el 2007, amb la posada en funcionament de la sala fruit de la primera fase de la rehabilitació de l’antiga destil·leria Massó, la bona resposta del públic i creadors ha fet possible realitzar el projecte d’ampliació. S’ha triplicat l’espai disponible (ara disposa de més de 800m2) i s’ha adequat com a centre d’art contemporani tot el conjunt de l’edifici, bastit a principis del segle XX i atribuït a l’arquitecte Pere Caselles.

Al 2013, es planteja una nova fórmula de gestió de l’espai, a través de la col·laboració entre l’Ajuntament i una empresa adjudicatària, formada per gestors culturals vinculats al món de la producció cultural i àudiovisual, que han plantejat una programació amb música en directe.