CONCERT DE GOSPEL

Cor gospel blaus de mar Foto formacions

Dissabte 13 de juny a les 18h.

C. Pròsper Bofarull 7

Reus

Blaus de Mar
L’Associació New Gospel Cambrils sorgeix l’any 2014 com a perllongació natural i necessària, fruit de més de dos anys d’activitat coral en una escola. Tenint en compte que és la manera més adient de participació i integració, hem assumit el repte i creat amb gran il•lusió la nostra Associacio New Gospel Cambrils. Els associats i col.laboradors, gent entregada i farcida de talent artístic i amb la possibilitat d’ ésser integrants del nostre Cor “Blaus de Mar” i fer concerts en viu i en directe.
La música és art, cultura, teràpia i germanor i tot això en definitiva és el que pretén ser L’ Associacio New Gospel Cambrils, impregnant d’ aquests ingredients aquells que l’ integren o simplement ens escolten.Al grup ara mateix el formen unes 17 persones, tant homes com dones. Com ve se sap aquests grups tant aviat son 30 com son 15. Es una activitats relaxant i motivadora.

Centre d’Art Cal Massó

El Centre d’Art Cal Massó és un espai de difusió de la cultura creat en una primera fase l’any 2007 com un centre de caire experimental i multi disciplinar en una antiga destil·leria de licors, Licors Massó, en un edifici bastit a principis del segle XX i atribuït a l’arquitecte Pere Caselles.Al 2013, es planteja una nova fórmula de gestió de l’espai, a través de la col·laboració entre l’Ajuntament i una empresa adjudicatària, formada pels gestors culturals vinculats al món de la producció cultural i àudiovisual, Isaac Albesa i Víctor Cavaller.

Els nous gestors plantegen una programació amb música en directe, cinema i teatre, i amb tallers i sessions específiques en diferents àmbits de les arts escèniques, com el circ, la dansa i l’expressió corporal en general.