TRADICONÀRIUS

Formacions Foto formacions

Dissabte 9 de juny a les 12h.

Carrer de Masferrer, 33

Metro: L3 (Les Corts)
Bus: 15, 43, 59, 70, 72, 75, N3 i N12

A Tempo, Estudis Musicals

El centre d’estudis Musicals A Tempo obra les seves portes al setembre de 2003 en ple centre del barri de Les Corts de Barcelona.La Nostra filosofia es basa en una educació musical de qualitat i alt rigor tècnic on té cabuda qualsevol persona amb una inquietud d’aprenentatge musical, des de classes de sensibilització a partir de 3 anys, fins classes per a músics amateurs o professionals.

A Tempo estableix els següents objectius generals:

– Dotar a l’alumne dels coneixements necessaris per gaudir plenament de la música com a públic i intèrpret.

– Desenvolupar una formació musical que no es centri exclusivament en una experiència individual, si no que generi la pertinença a un grup o col·lectivitat a través de molts activitats.

Desenvolupar una formació que estimuli la creativitat de l’alumne

– Garantir a l’alumne una educació musical d’alta qualitat que li permeti, si ho desitja, optar a uns estudis i carrera professional en l’àmbit de la música.


Foto espai

Centre Cultural Les Corts – Auditori Masferrer

L’Auditori del Centre Cultural Les Corts és un centre de referència per a la dansa en el qual s’aposta per una programació estable de dansa contemporània.L’ànima de l’Auditori del Centre Cultural Les Corts són les companyies residents amateurs, que assagen i estrenen els seus muntatges a l’Auditori.

El centre potencia i impulsa altres iniciatives escèniques de les quatre companyies residents a l’Auditori mitjançant la programació semestral, i la gestió de la Mostra de Teatre (bianual) i el recent Concurs de Teatre del Districte de Les Corts.