CLOENDA DE LA TEMPORADA 2011-2012

Orquestra de Cambra Foto formacions

Dissabte 9 de juny a les 18h

Gran Via de les Corts Catalanes, 837

Bus: 7, 60
Metro: L1 Glories

Orquestra de Cambra Gèrminans
L’Orquestra de Cambra Gèrminans va néixer a Barcelona l’any 1986. Després d’una etapa com a orquestra simfònica, durant la qual s’han interpretat obres que abasten des del barroc fins als compositors més actuals, fa quatre temporades l’Orquestra de Cambra Gèrminans es torna a constituir com a tal, amb l’objectiu de familiaritzar-se amb un nou repertori, mitjançant el qual es pretén dur a terme un intens treball per part dels músics de corda. L’Orquestra vol cobrir la necessitat tant d ́estudiants de música com de persones que, també amb un nivell mig o superior, han seguit altres camins professionals, donant-los la ́oportunitat de completar la seva formació musical. L’Orquestra ha actuat en sales de concert d’arreu de Catalunya i ha participat en festivals internacionals i intercanvis amb orquestres europees. Ha treballat també sota la batuta de directors com Antoni Guinjoan, Isabel Costas, Jordi Mora, Sergio Prieto, Salvador Brotons, Guerassim Voronkov, Daniel Mestre i Àlex Sansó, actual director titular.

Centre Cultural La Farinera del Clot

El Centre Cultural la Farinera del Clot és un equipament de titularitat municipal gestionat per la Federació d’Entitats Clot-Camp de l’Arpa a través d’un model de Gestió Cívica.Al servei del barri Clot-Camp de l’Arpa, del districte de Sant Martí i de la ciutat de Barcelona, el Centre Cultural La Farinera ofereix una programació sociocultural de caire generalista. Les principals línies de treball són, però, la programació musical i la de teatre. A més a més, el Centre està especialitzat en moviment associatiu, record històric de l’edifici i del barri.

La Farinera del Clot té annexat des del febrer de 2008 l’Espai Antoni Miró Peris. Un nou espai de proximitat adreçat a les entitats, al barri en general i que treballa de manera tranversal des de les arts, temàtiques de gènere i joves. Alhora ofereix un servei de sala d’estudi i accés gratuït a internet.