LA MARSHALL A LA CASA ELIZALDE

Pianistes solistes Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

C. València 302

Metro: L3 (Diagonal), L4 (Girona)
Bus: 20, 39, 43, 44, 45 i 47

ACADEMIA MARSHALL
L’Acadèmia Marshall és una escola de música reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb més de 110 anys d’història. Fundada per Enric Granados l’any 1901, els directors que l’han continuada han estat Frank Marshall, Alicia de Larrocha amb el recolzament de Carlota Garriga, i actualment, Marta Zabaleta.
L’Acadèmia Marshall és una escola bàsicament pianística, on es donen classes de tots els nivells i per a totes les edats: iniciació, bàsic, professional, adults principiants, reciclatge i perfeccionament, i especialització en música espanyola. També s’imparteixen classes d’altres instruments (guitarra, violí, flauta, cant) i música de cambra, així com assignatures teòriques (llenguatge musical, harmonia clàssica i moderna, formes musicals, contrapunt…)
Periódicament es fan classes magistrals amb reconeguts professors convidats.
Per a saber més sobre la nostra escola i les nostres activitats podeu visitar la web www.academiamarshall.com

Centre Cultural La Casa Elizalde
La Casa Elizalde és un equipament de l’Ajuntament de Barcelona – Districte de l’Eixample que ofereix un ampli ventall d’activitats per satisfer inquietuds culturals. Ja són més de 25 anys els que la casa porta oberta com a centre de proximitat i continua sent un centre cultural de referència a la ciutat.
Oferim una oferta formativa de més de 210 cursos trimestrals, varietat de rutes per conèixer diferents racons de Barcelona i també ciutats i espais naturals de l’àrea metropolitana. A tot això hem d’afegir la programació de difusió cultural, que inclou, exposicions d’art contemporani, espectacles i concerts d’artistes emergents.
Un centre cultural obert i dinàmic per gaudir i descobrir propostes culturals.