FARREFÒNIC

Havaneres El Cano

Jitanjáfora Group

Borràs Quartet

Farrefònic Tots Junts

TocaTú

Foto formacions

Dissabte 8 de juny a les18h

C. València, 302

Metro: L3 (Diagonal), L4 (Girona)
Bus: 20, 39, 43, 44, 45 i 47

Escola de Música Farré
L’any 1970, al barceloní barri de Sants, les germanes Farré, un cop finalitzats els estudis superiors, van fundar la seva primera escola de música. Aquesta gran família de músics va anar creixent a mida que passaven els anys. Després d’una extensa experiència van decidir fer una ampliació de l’escola l’any 2.000 al barri de Les Corts. En l’actualitat, doncs, hi ha dos centres a ple funcionament.
A l’escola hi ha persones de totes les edats que volen incrementar, adquirir i perfeccionar coneixements musicals. En un ambient sa i agradable intentem fer arribar l’estima que tenim nosaltres per la música. L’objectiu principal és poder gaudir de la música tant si es vol enfocar com a carrera professional o com a hobby, per això comptem amb un excel.lent quadre de professors titulats i amb una extensa experiència. Penseu que el nostre esperit és fer gaudir a tothom i, en qualsevol lloc, de la música. No oblidem cap instrument: piano, violí, viola, flautes dolça i travessera, clarinet, saxo, oboè, fagot, baix, contrabaix, cant, percussió… Podeu formar part d’una coral tradicional o d’un cor de Gospel, per exemple o formar un grup entre els alumnes de diferents instruments; comptareu sempre amb el suport de l’escola.
Estem oberts a noves propostes i volem compartir amb vosaltres les que tenim actualment a punt.Moltes gràcies i fins aviat! Amb la col·laboració especial com a artistes invitats de:
Rosa Mª Isàs (òpera)
Carme Hernández (òpera)
Alejandro Abad (cantautor i productor)
El Cano (havaneres)

Centre Cultural La Casa Elizalde
La Casa Elizalde és un equipament de l’Ajuntament de Barcelona – Districte de l’Eixample que t’ofereix un ampli ventall d’activitats per satisfer les teves inquietuds culturals. Ja són més de 25 anys els que la casa porta oberta com a centre de proximitat i continua sent un centre cultural de referència a la ciutat.T’oferim una oferta formativa de més de 210 cursos trimestrals, varietat de rutes per conèixer diferents racons de Barcelona i també ciutats i espais naturals de l’àrea metropolitana. A tot això hem d’afegir la programació de difusió cultural, que inclou, exposicions d’art contemporani, espectacles i concerts d’artistes emergents.Un seguit de propostes variades i actuals on ben segur trobaràs el que t’interessa. Un centre cultural obert i dinàmic per gaudir del que més t’agrada i descobrir el que encara no coneixes.