VENTS MUSICALS – CONCERT DELS ALUMNES

Saxos i Clarinets amb piano Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 9 de juny a les 12h

C.Jaume Piquet, 23

FGC: Sarrià (sortida c/ Cardenal Sentmenat)
Bus: 66, 68, 75, H4 i V7

Acadèmia Simfònica Paolo Troni
 
La missió de l’Acadèmia Simfònica Paolo Troni és viure la música activament i amb passió.
A l’Acadèmia Simfònica Paolo Troni oferim una sèrie de solucions per gaudir de la música de la millor manera possible. Tenim: classes individuals, classes en grup, vídeo-cursos, classes online i també oferim la possibilitat de participar en concerts.
A més a més, perseguint la nostra missió que és “viure la música activament i amb passió” organitzem l’Orchestra Lab’s: un taller de música de conjunt i orquestra on fem presentacions públiques de qualitat però sense la necessitat de fer de la música una professió.
Cultivem el plaer de gaudir d’un concert no solament escoltant sinó tocant cadascú el seu propi instrument.Les classes de conjunt i d’orquestra, a part de ser una riquesa social d’importantíssim valor en els temps actuals, permeten donar un enfocament molt pràctic a la didàctica musical.

Centre Cultural Casa Orlandai
La Casa Orlandai és un equipament públic gestionat per l’ACCO, una associació de veïns i veïnes de Sarrià. Promovem la gestió ciutadana per tal que tots els sarrianencs i sarrianenques participin en la programació d’activitats, el funcionament de la Casa i la dinamització de la vida del barri.Creiem en la transformació social i la volem aconseguir a través de l’expressió artística i la convivència. Podeu trobar-ne més informació a la nostra web: www.casaorlandai.cat

 

«>