MUSICALS’ CHOIR AQUATRAVEUS

Cor “Aquatraveus”

Cor ” Musicals’ Choir

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 9 de juny a les 18h.

C. Albareda, 22-24

Metro: L2 i L3 (Paral·lel)
Bus: 20, 21, 64,121, D20, H14

L’Escola de Músics i JPC
 
L’Escola de Músics i JPC fem músics des de l’any 1992.
Som un centre de formació musical autoritzat pel departament d’Ensenyament que ofereix un ensenyament actiu, obert a alumnes de totes les edats, nivells, aptituds, condicions i orígens. L’escola es caracteritza per la seva flexibilitat. Intentant adaptar al màxim possible la seva programació a les característiques i necessitats particulars de cada alumne. Volem fer músics, ja siguin professionals, amateurs, o que simplement vulguin gaudir de la música.
Al llarg d’aquests anys de treball i d’il•lusió, hem aconseguit reunir un equip docent d’una cinquantena de professors titulats superiors, especialistes en les diferents disciplines de la música i la gran majoria músics en actiu, que treballen transmetent la seva passió per la Música de manera entenedora i amena, als gairebé 600 alumnes que té actualment l’Escola. L’escola participa activament en totes les activitats dins del Districte de Ciutat Vella, Barcelona i Catalunya.

Centre Cultural Albareda
El Centre Cultural Albareda és al costat de les Tres Xemeneies, al Poble-sec. Hi trobareu una programació de concerts, teatre, dansa, exposicions, activitats infantils i espectacles familiars diversa i de qualitat.L’especialització del CC Albareda és la música. Hi ha un auditori amb capacitat per a 170 persones i l’equipament per fer-hi tot tipus de concerts. A més hi ha set bucs d’assaig que ens permeten oferir suport a la creació.Cedim espais, col•laborem amb les entitats del Poble-sec i treballem conjuntament en el desenvolupament social i cultural del barri.

 

«>