LA SALA EN CONCERT

Grups de cambra de guitarra clàssica

Quartets, trios i duets

Grup de rock petits quartet

Pianistes solistes

Foto formacions

Dissabte 8 de juny a les18h

C. Albareda, 22-24

Poble-Sec

Metro: L3 Paral·lel

Bus: 10

Estudi Musical La Sala
L’any 1999, l’Estudi Musical “ La Sala” va obrir les seves portes al públic. El centre esta dirigit per Mònica Trueba, diplomada en piano i llenguatge musical per el conservatori del Liceu de Barcelona.

La Sala ofereix un gran ventall d’activitats per a tot tipus de públic, a partir dels 2 anys i sense límit d’edat. A les seves aules s’hi imparteixen els nivells infantils, elemental, nivell mitjà i cursos de preparació per a les proves d’accés al conservatori.
Es troban al barri del Poble Sec, on porten a terme l’apropament dels seus alumnes a un món musical sensible i creatiu, desenvolupant també una capacitat crítica a partir d’una reflexió sociològica, psicològica i filosòfica. La participació continuada de concerts al barri i els concerts de final de trimestre fan que els alumnes agafin una responsabilitat del seu treball.
Contan amb un equip de persones, titulades i amb experiència, molt compromès amb la formació dels seus alumnes.

Centre Cultural Albareda
El Centre Cultural Albareda és un equipament municipal inaugurat el passat 1 de desembre.Té un total de 1.876 m2 distribuïts en 5 plantes. La planta d’accés al carrer compta amb el punt d’informació, l’espai de lleure, un pati de 250m2 i acull els gegants del Poble-sec i Sirius, la bèstia dels Diables.La primera planta compta amb la sala d’exposicions, una sala polivalent, la sala de reunions i el despatx de direcció.La segona planta consta de 7 bucs d’assaig musical, 3 d’ells estan equipats amb bateria, amplificadors per a guitarra i baix i micròfons.A la tercera planta s’ubiquen les 4 sales destinades a tallers: informàtica, expressió, manualitats i recursos.La sala d’actes, de 181,60 m2 està ubicada a la planta -1 però compta amb una doble alçada on un tram és de vidre que permet veure-la des de l’entrada. L’escenari és un 8*4 podent fer-se més gran, i 170 cadires. A nivell tècnic consta d’equip de so, focus i projector. Es disposa de vestuari i d’accés directe a l’escenari.