Centre Cívic Torre Llobeta – 2024

Les Veus del Vespre de Utmúsica

11 dones del grup vocal Veus del vespre dirigides
per Mariana Cabot, 2 cantants individuals

                                                                                                                         Dissabte 8 de juny a les 18h

C. Santa Fe, 2 bis

BARCELONA

Metro: L4, L5 (Maragall, Virrei Amat)
Bus: 19, 47, 122, V25, H6, D40, D50

UT Escola de Música
«les Veus del Vespre» de Utmúsica : som un grup de dones (40-70 anys) a qui ens agrada molt trobar-nos per cantar qualsevol estil i en qualsevol idioma. No es necessita cap coneixement prèvi de música per participar, només ganes de passar-ho bé. Assagem al Casal del Mas Guinardó cada dimarts de 19h15 a 20:30h.

Centre Cívic Torre Llobeta
De palauet medieval a centre cívic.
La Torre Llobeta era originàriament un palauet d’estiueg construïda al segle XV. L’edifici, envoltat d’una gran extensió de camps de conreu, es va transformar posteriorment en masia. És un edifici de planta quadrada amb pati i escala interior amb grans finestrals gòtics decorats.
El centre cívic va ser un dels primers que es va inaugurar a Barcelona al desembre del 1983, i és avui referent cultural del barri. Amb una programació estable al voltant de les arts escèniques, projectes de desenvolupament personal i també diversos cicles amb continguts específics com poden ser l’humor, la il.lustració o la literatura. Bona mostra és el cicle SOMRIURE, els sentits de l’humor que es desenvolupa des de l’any 2002. Des del punt de vista associatiu, el centre és la seu de diferents entitats amb la qual cosa contribueix a potenciar la cohesió social, a partir d’iniciatives de creació cultural, promoció de la vida associativa i de participació ciutadana.