Centre Cívic Torre Llobeta – 2020

Els cants d’:Ut

Combo d’:Ut adults

Grup Vocal Jove d’:Ut

Grup Vocal de dones d’:Ut

Júlia Martínez, cant modern

                                                                                                                         Dissabte 13 de juny a les 18h

C. Santa Fe, 2 bis

Metro: L4, L5 (Maragall, Virrei Amat)
Bus: 19, 47, 122, V25, H6, D40, D50

UT Escola de Música
Ut Escola de Música és una escola fundada el 1998 amb l’objectiu de fer de la formació musical quelcom viu i plenament significatiu per a l’alumne, defugint inèrcies preestablertes i defensant l’aprenentatge de la música en la pròpia activitat musical.
Per això, Ut potencia la pràctica musical  individual i col•lectiva des de l’inici de la formació musical mitjançant cors i conjunts instrumentals infantils, juvenils i d’adults, amb la possibilitat de venir a aprendre a tocar un instrument al nostre centre només un cop a la setmana!
Simultàniament, Ut produeix projectes musicals en col•laboració amb altres institucions educatives i culturals de la ciutat, alguns dels quals han tingut una gran repercussió i han estat editats per l’Ajuntament de Barcelona.
Com cada any, entre el febrer i el maig, començaran els assajos de la Orquestra Infantil de Barcelona, per nens d’entre 9 i 17 anys.
UT ofereix formació per a nens, joves i adults dels 3 als  90 anys.

Centre Cívic Torre Llobeta
De palauet medieval a centre cívic.
La Torre Llobeta era originàriament un palauet d’estiueg construïda al segle XV. L’edifici, envoltat d’una gran extensió de camps de conreu, es va transformar posteriorment en masia. És un edifici de planta quadrada amb pati i escala interior amb grans finestrals gòtics decorats.
El centre cívic va ser un dels primers que es va inaugurar a Barcelona al desembre del 1983, i és avui referent cultural del barri. Amb una programació estable al voltant de les arts escèniques, projectes de desenvolupament personal i també diversos cicles amb continguts específics com poden ser l’humor, la il.lustració o la literatura. Bona mostra és el cicle SOMRIURE, els sentits de l’humor que es desenvolupa des de l’any 2002. Des del punt de vista associatiu, el centre és la seu de diferents entitats amb la qual cosa contribueix a potenciar la cohesió social, a partir d’iniciatives de creació cultural, promoció de la vida associativa i de participació ciutadana.