Dues agrupacions d’adults d’Ut

Veus del vespre – conjunt vocal de dones

Combo d’adults

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 10 de juny a les 18h.

C/Santa Fe, 2 bis

Metro: Maragall (L4, L5)
Bus: 19,32, 45, 47, 50, 51, 122

:Ut Centre d’Estudis Musicals
 
:Ut Música és una escola fundada el 1998 amb l’objectiu de fer de la formació musical quelcom viu i plenament significatiu per a l’alumne, defugint inèrcies preestablertes i defensant l’aprenentatge de la música en la pròpia activitat musical.
Per això, Ut potencia la pràctica musical col•lectiva des de l’inici de la formació musical mitjançant cors i conjunts instrumentals infantils, juvenils i d’adults.
Alhora, desenvolupa i edita els seus propis materials pedagògics i composa molts dels materials musicals a mida. Entre aquests materials, destaca la composició i estrena, cada curs, d’una obra conjunta en la que participa la majoria de l’alumnat.
Simultàniament, Ut produeix projectes musicals en col•laboració amb altres institucions educatives i culturals de la ciutat, alguns dels quals han tingut una gran repercussió i han estat editats per l’Ajuntament de Barcelona.
:UT ofereix formació per a nadons a partir dels 0 anys, nens, joves i adults.

Centre Cívic Torre Llobeta
Casa senyorial, masia i centre cívic
La Torre Llobeta era originàriament un palauet d’estiueig construït al segle XV. L’edifici, envoltat d’una gran extensió de camps de conreu, es va transformar posteriorment en masia. És un edifici de planta quadrada amb pati i escala interior amb grans finestrals gòtics decorats.
El centre cívic va ser el segon que s’inaugurava a Barcelona al desembre de 1983, i és avui referent cultural del barri. Té una programació estable que inclou tallers, nous projectes relacionats amb el desenvolupament personal i la cura del medi ambient i diversos cicles amb continguts específics com poden ser l’humor, la il•lustració o la literatura. Bona mostra d’això és el Concurs Literari de Nou Barris. Des del punt de vista associatiu, el centre és la seu de diferents entitats amb la qual cosa contribueix a potenciar la cohesió social, a partir d’iniciatives de creació cultural, promoció de la vida associativa i de participació ciutadana.