Del Barroc al Cinema

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 10 de juny a les 12h.

C Dolors Masferrer i Bosch, 33-35

Metro: L3 (Les Corts)

Bus: 67, 70, H10

TRAM: T2 (Francesc Macià)

A Tempo, Estudis Musicals
 
La Jove Orquestra Simfònica de les Corts s’adreça a les persones que portin estudiant un instrument entre 4 i 5 anys i que vulguin formar part d’un conjunt orquestral.Els interessats en formar part de les JOSCorts han d’enviar un correu electrònic a joveorquestracorts@gmail.comEls assajos són els divendres, cada 15 dies, de 17:30 a 19:00h al Saló de Plens de la Seu del Districte de Les Corts, situat a la Plaça Comas, número 18.

Centre Cívic Tomasa Cuevas (Plaça Comas)
El Centre Cívic Tomasa Cuevas és un equipament municipal del districte de les Corts, especialitzat en les arts escèniques. Un espai públic adreçat al barri de les Corts obert a la participació ciutadana.
La singularitat del Centre Cívic és la riquesa entre el teixit associatiu i la xarxa de serveis ubicats a l’equipament.El centre Cívic Tomasa Cuevas promou i dóna suport a iniciatives socials i veïnals, i suport a la creació i difusió cultural. Treballem amb diferents sectors generacionals de la població a través de la nostra variada programació d’activitats i cicles culturals.L’espai públic on realitzarem el concert del festival SIMFONIC és la plaça Comas, que configura l’eix primigeni més autèntic de la històrica vila de les Corts, on actualment està la seu del districte de les Corts.