Concert SIMFONIC

Dissabte 8 de juny a les18h

C Dolors Masferrer i Bosch, 33-35

Metro: L3 (Les Corts)

Bus: 59,67, 70, 75,H10,V3,V5,M12,V3,V5

TRAM: T2 (Francesc Macià)

A Tempo, Estudis Musicals
La Jove Orquestra Simfònica de les Corts s’adreça a les persones que portin estudiant un instrument entre 4 i 5 anys i que vulguin formar part d’un conjunt orquestral.Els interessats en formar part de les JOSCorts han d’enviar un correu electrònic a joveorquestracorts@gmail.comEls assajos són els divendres, cada 15 dies, de 17:30 a 19:00h al Saló de Plens de la Seu del Districte de Les Corts, situat a la Plaça Comas, número 18.

Centre Cívic Tomasa Cuevas
El Centre Cívic Tomasa Cuevas és un equipament municipal del districte de les Corts, especialitzat en les arts escèniques. Un espai públic adreçat al barri de les Corts obert a la participació ciutadana.
La singularitat del Centre Cívic és la riquesa entre el teixit associatiu i la xarxa de serveis ubicats a l’equipament. El centre Cívic Tomasa Cuevas promou i dóna suport a iniciatives socials i veïnals, i suport a la creació i difusió cultural. Treballem amb diferents sectors generacionals de la població a través de la nostra variada programació d’activitats i cicles culturals.