LA MARSHALL AL SIMFÒNIC!!!

Pianistes Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 13 de juny a les 18h.

C/Riera Blanca, 1

Metro:L5 Collblanc
Bus:N15, 75, B12

ACADEMIA MARSHALL
 
L’Acadèmia Marshall és una escola de música reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb més de 110 anys d’història. Fundada per Enric Granados l’any 1901, els directors que l’han continuada han estat Frank Marshall, Alicia de Larrocha amb el recolzament de Carlota Garriga, i actualment, Marta Zabaleta.
L’Acadèmia Marshall és una escola bàsicament pianística, on es donen classes de tots els nivells i per a totes les edats: iniciació, bàsic, professional, adults principiants, reciclatge i perfeccionament, i especialització en música espanyola. També s’imparteixen classes d’altres instruments (guitarra, violí, flauta, cant) i música de cambra, així com assignatures teòriques (llenguatge musical, harmonia clàssica i moderna, formes musicals, contrapunt…)
Periódicament es fan classes magistrals amb reconeguts professors convidats.
Per a saber més sobre la nostra escola i les nostres activitats podeu visitar la web www.academiamarshall.com

Centre Cívic Riera Blanca
El Centre cívic Riera Blanca és un espai públic arrelat al barri i obert a la participació de tots els ciutadans. Durant tot l’any s’hi realitzen diferents activitats per a totes les persones i edats, tallers, exposicions, sortides, concerts….Al mateix espai hi es la Ludoteca La Tardor, un espai de trobada on infants i adults comparteixen una estona de joc.
El Centre està especialitzat en música clàssica amb concerts en directe i peces dels més grans compositors de tots els temps, una aposta que dóna molt bons resultats al barri, tant pel que fa a la qualitat com al públic.
El nostre centre fa 16 anys que acull al Festival de Clàssica de Les Corts amb un total de 15 concerts anuals amb artistes de nom internacional. També impulsem artistes emergents de diferents disciplines, mitjançant el cicle de Xàfec, o Una Estona de Cel durant l’estiu.