HIP HOP – REGGAE – BANGRA – DANCE 

Santako R&D

Yaar. Punjabi

Misquin Soldiers

Young Afrikans

PhilEuforic

Foto formacions

Dissabte 8 de juny a les18h

C. Regomir, 3

Metro: L4 (Jaume I)
Bus:17,19,40,45 i 120

Casal dels Infants
El Casal dels Infants treballa diàriament per a la construcció d’un futur digne per als nens i nenes, joves i famílies dels barris més vulnerables del nostre país, i per a la igualtat d’oportunitats de tots ells. És una associació que afavoreix processos de canvi en un entorn proper i promou la mobilització ciutadana i el voluntariat actiu.
Al llarg de 28 anys d’intervenció directa i a peu de carrer amb infants i joves en risc, l’entitat ha desenvolupat un model d’intervenció educativa eficaç que, des de fa vuit anys, reprodueix en altres territoris a banda del Raval. Actualment intervé directament als barris de l’àrea metropolitana de Barcelona (Besòs, la Mina de Sant Adrià de Besòs, Sant Roc de Badalona, Raval i Fondo de Santa Coloma), als barris de Ponent de Tarragona i al municipi de Salt, a Girona. Aquest sistema de treball permet atendre més de 5.500 infants i joves.

Centre Cívic Pati Llimona
Rehabilitació 1988, Ignasi de Solà MoralesEstà ubicat en un palau construït sobre les muralles romanes de la ciutat amb una llarga cronologia arquitectònica, que a finals dels anys setanta va ser reivindicat pels veïns. L’Ajuntament el va comprar i en va encarregar la rehabilitació a l’arquitecte Ignasi de Solà Morales, el qual va concloure l’obra l’any 1988. Es va fer una recuperació de les restes històriques de caràcter monumental i al mateix temps es va respectar l’entramat urbà medieval.
L’any 1991 es va inaugurar com a centre cívic.