COMBOS, CORAL i CONJUNTS INSTRUMENTALS

Combo I

Combo II

Coral

Conjunt instrumental

Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18.

Carrer

Metro:
Bus:

Escola de Música i Dansa Esclat
Més de vint anys d’experiència ens avalen la nostra tasca pedagògica envers la música. L’ Escola de Música ESCLAT va ser fundada l’any 1988 a Barcelona, sempre amb el compromís de mantenir un nivell òptim en l’ensenyament musical de totes les edats i especialitats.
Oferim una gran varietat d’especialitats en la vessant clàssica i moderna. Pretenem, doncs, que sigui una escola oberta a tothom: petits, joves i grans, i amb objectius ben diferents: sensibilització, per gaudir-ne, o bé per professionalitza-se.L’Escola disposa d’un Pla d’Estudis ben elaborat, d’acord amb els plantejaments pedagògics de la LOE, de cada nivell d’estudis (Sensibilització – Bàsic – Aprofundiment – Avançat).La nostra línia pedagògica ha optat sempre per un mètode viu i actiu d’educació musical: el cant, les audicions, tallers, orquestrina, conjunts instrumentals, combos, son elements de treball des dels primers cursos.

Centre Cívic Parc Sandaru
Després de la darrera producció de refrescos, la fàbrica de begudes de l’Organització D va tancar les seves portes donant peu a una nova etapa al solar de Buenaventura Muñoz amb Nàpols. SANDARU era una de les seves begudes, refresc estrella dels anys 60: Fresc, natural, original, per a grans, joves i nens.El Centre Cívic Parc-Sandaru s’aferra a aquestes característiques per no perdre mai l’autenticitat amb què sempre s’ha caracteritzat i manté tot allò que va fer d’aquest refresc una beguda excepcional.