CONCERT JOVE-COMBO UT

Combo UT Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 11 de juny a les 18h.

Ptge. Dr. Torent, 1

Metro:Camp de l’Arpa (L5) i Navas (L1)
Bus:62, 192, 117 i N3

:Ut Centre d’Estudis Musicals
 
Ut Música és una escola fundada el 1998 amb l’objectiu de fer de la formació musical quelcom viu i plenament significatiu per a l’alumne, defugint inèrcies preestablertes i defensant l’aprenentatge de la música en la mateixa activitat musical.Per això, Ut potencia la pràctica musical col·lectiva des de l’inici de la formació musical mitjançant cors i conjunts instrumentals infantils, juvenils i d’adults.
Alhora, desenvolupa i edita els seus propis materials pedagògics i compon molts dels materials musicals a mida. Entre aquests materials, destaca la composició i estrena cada curs d’una obra conjunta en la qual participa la majoria de l’alumnat.
Simultàniament, Ut produeix projectes musicals en col·laboració amb altres institucions educatives i culturals de la ciutat, alguns dels quals han tingut una gran repercussió i han estat editats per l’Ajuntament de Barcelona.
:UT ofereix formació per a nadons a partir dels 0 anys, nens, joves i adults.

Centre Cívic Navas
El Centre Cívic Navas és un equipament municipal de cultura, de proximitat, de relació i de participació del districte de Sant Andreu que posa a l’abast de tothom activitats, propostes i instal•lacions per tal de fer accessible la cultura, entesa en el seu concepte més ampli, desenvolupar el coneixement col•lectiu, promoure la sociabilització i la interacció entre tots els participants i estimular la participació col•lectiva.