Centre Cívic Matas i Ramis – 2024

Música amb Pausa

1er concert Música amb Pausa de 11 a 11:45h

Grup instrumental de 17 infants, 1 cor de 35 infants
(on estan inclosos els 17 anteriors)
2n concert Música amb Pausa 12:30h 1 grup de 22 infants 

Dissabte 8 de juny a les 11h.

C. Feliu i Codina, 20

BARCELONA

Metro: L5 (Horta)
Bus: 185, H2, V27

Escola de Música Pausa
La nostra escola amb 30 anys de trajectòria en el districte d’Horta – Guinardó té com a missió la promoció de la persona mitjançant la música a través d’accions de caràcter educatiu amb la finalitat que tothom tingui l’oportunitat de tenir contacte amb la música i d’aquesta manera beneficiar-se dels valors que aquesta transmet.La nostra visió és ser referència en l’àmbit educatiu musical i poder estendre els valors de la música a la màxima població possible. Fer que se’ns entengui com una entitat privada amb un gran esperit de servei a la comunitat.Optem per un ensenyament musical viu, creatiu i gratificant. A Pausa toquem tots els estils musicals ja que ens agrada parlar de la MÚSICA en majúscules i no ens volem que ens classifiquin com una escola de clàssic o de modern, som una escola que fem i gaudim de la MÚSICA.

Centre Cívic Matas i Ramis
El Centre Cívic Matas i Ramis és un equipament municipal , referent cultural del barri d’Horta. La seva oferta està plena de propostes culturals pel barri i/o la ciutat en forma d’exposicions d’art, concerts, teatre.
L’edifici és un encàrrec de la família Matas i Ramis a l’arquitecte Bonaventura Conill i Montobbio el 1903 i al 1956 la família la cedeix a l’Ajuntament de Barcelona. Es tracta d’una mostra significativa del modernisme català. Consta de dues plantes i espai enjardinat.