Música a totes les edats!!

Grup de flautes dolces

Grup de guitarres

Coral infantil

Grup de violins

Orquestra

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 10 de juny a les 17h.

C. Feliu i Codina, 20

Metro: Horta, Vilapicina (L5)
Bus: 185

Escola de Música VIRGÍNIA BLANCH
 
Som una petita escola al barri d’Horta amb una activitat iniciada ara fa 20 anys.
Al nostre centre, tenim una àmplia oferta formativa amb diferents instruments i estils: estimulació musical per a bebès, grau elemental, grau mig, proves oficials, formació musical per a persones amb discapacitat i d’altres activitats d’intercanvi cultural i participació a la ciutat.
La música és una part important de la nostra vida i volem fer arribar a tothom aquest sentiment transmetent la cultura i l’educació musical a la nostra societat. Desitgem que nens, joves, adults i gent gran faci música i pugui gaudir-la.
Novament participem al festival SIMFONIC. L’equip docent i els alumnes us volem oferir un tast de la nostra música elaborada amb cura i dedicació. Esperem que en gaudiu tant com ho fem nosaltres.

Centre Cívic Matas i Ramis
El Centre Cívic Matas i Ramis és un equipament municipal que vol ser referent cultural del barri d’Horta. La seva oferta està plena de propostes culturals pel barri i/o la ciutat en forma d’exposicions d’art, concerts, teatre.
L’edifici és un encàrrec de la família Matas i Ramis a l’arquitecte Bonaventura Conill i Montobbio el 1903 i al 1956 la família la cedeix a l’Ajuntament de Barcelona. Es tracta d’una mostra significativa del modernisme català. Consta de dues plantes i espai enjardinat.