PAUSA AMB MÚSICA

Orquestra Joff

Orquestra minijoff

Orquestra miniharmònica

Orquestra harmònica

Banda

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 13 de juny a les 18.

Carrer de Feliu i Codina, 20

Metro: L5 Horta
Bus: 45, 102 i 185

Escola de Música Pausa
 
La nostra escola amb més de 20 anys de trajectòria en el nostre barri té com a missió promoció de la persona mitjançant la música a través d’accions de caràcter educatiu amb la finalitat que tothom tingui l’oportunitat de tenir contacte amb la música i d’aquesta manera beneficiar-se dels valors que aquesta transmet.

La nostra visió és ser referència en l’àmbit educatiu musical i poder estendre el projecte de la transmissió dels valors a través de la música a la màxima població possible. Fer que se’ns entengui com una entitat privada amb un gran esperit públic

Optem per un ensenyament musical viu, creatiu i gratificant. A Pausa toquem tots els estils musicals ja que ens agrada parlar de la MÚSICA en majúscules i no ens volem que ens classifiquin com una escola de clàssic o de modern, som una escola que fem i gaudim de la MÚSICA.


Centre Cívic Matas i Ramis
El Centre Cívic Matas i Ramis és un equipament municipal que vol ser referent cultural del barri d’Horta. La seva oferta esta plena de propostes culturals pel barri i/o la ciutat en forma de exposicions d’art, concerts, teatre. L’edifici es un encàrrec de la familia Matas i Ramis a l’arquitecte Bonaventura Conill i Montobio al 1903 i al 1956 la familia la cedeix a l’Ajuntament de Barcelona, Es tracta d’una mostra significativa del modernisme català. Conta de dues plantes i espai ajardinat.