Centre Cívic La Sedeta* – 2023

30 anys amb Pausa

Grups instrumentals i vocals dels nivells bàsic 2 i 3

Dissabte 10 de juny a les 12.30h

C. Sicília, 321

Metro: L4 (Joanic)
Bus: 47, H8

Escola de Música Pausa
La nostra escola amb més de 25 anys de trajectòria en el districte d’Horta – Guinardó  té com a missió la  promoció de la persona  mitjançant  la música a través d’accions de caràcter  educatiu amb la finalitat que tothom tingui l’oportunitat de tenir contacte amb la  música i d’aquesta manera beneficiar-se dels valors que aquesta transmet.La nostra visió és ser referència en l’àmbit educatiu musical  i poder estendre els valors  de la música a la màxima població possible. Fer que se’ns entengui com una entitat privada amb un gran esperit de servei a la comunitat.Optem per un ensenyament musical viu, creatiu i gratificant. A Pausa toquem tots els estils musicals ja que ens agrada parlar de la MÚSICA en majúscules i no ens volem  que ens classifiquin com una escola de clàssic o de modern, som una escola que fem i gaudim de la MÚSICA.

Centre Cívic La Sedeta
La sala d’actes del Centre Cívic La Sedeta disposa d’un escenari de 6 m (amplada) x 4 m (fondària) x 0.50 m (alçada). També compta amb 10 focus a sobre de l’escenari, un canó de projecció, pantalla i equip de so.
Hi ha una cortina central que permet dividir la sala en dos, en funció de l’afluència de públic. La capacitat de la part que dóna a l’escenari és aleshores de 100-120 persones.
La sala disposa de cortines, aire condicionat, 6 tarimes baixes de 1m x 1 m i diversos plafons.