SIMFÓNIC & JAZZ

Corals iniciacions

Conjunts instrumentals de grau elemental

Taller Música sXX

Orquestra Cambra7

Combo Jazz

Corals Elementals

Foto formacions

Dissabte 9 de juny a les 18h.

C. Sicília 321

Metro: L4 (Verdaguer)
Bus: 15, 20, 45 i 47

Aula de Música 7

Aula de Música 7 és una escola de música privada, autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya , és membre d’EMIPAC (Escoles de Música d’Iniciativa Privada Associada de Catalunya) i és, també, escola associada a la UNESCO.A l’Aula de Música 7 hem optat, des del començament, per un mètode viu i actiu d’educació musical i de desenvolupament global. El cant, les audicions, i els conjunts instrumentals són elements de treball des dels primers cursos.

L’escola, conscient de l’estímul i de la riquesa que aporta la pràctica musical viva i de conjunt, ofereix la possibilitat de participar en l’orquestra i la coral del centre. Comptem amb un grup instrumental estable dedicat a la música contemporània, amb dues orquestres de formació, grups de cambra i diversos conjunts corals.

En l’actualitat l’escola Aula de Música 7 te un gruix important d’alumnat que segueix els cursos de grau mitjà així com d’alumnes avançats que ja s’incorporen al món professional.

Conscients de que per arribar a tenir un bon nivell cal cuidar les bases, des de bon començament oferim un mètode amb possibilitats de viure de ben a la vora el fet musical amb tots els seus àmbits: artístics, emocionals i tècnics.

Organitzem concerts d’alumnes amb una periodicitat quinzenal, i cerquem oportunitats d’actuar en àmbits fora de l’escola.

També cal dir que l’escola està oberta a noves propostes, amb un esperit permanent de recerca i de difusió de les noves tècniques d’ensenyament i d’aprenentatge.


Centre Cívic La Sedeta

La fàbrica tèxtil de la Sedeta va ésser edificada per l’empresa Pujol i Casacuberta. Fou una de les primeres indústries d’Europa en produir, amb telers mecànics, teixits de seda crua “Shantung”.Arran del Pla d’Ordenació Urbana de 1953 sorgiran nombrosos plans parcials, molts d’ells conseqüència de la iniciativa privada amb la pretensió de revaloritzar terrenys.

L’any 1953 havia començat el trasllat de l’antiga fàbrica La Sedeta fora del casc urbà. Quasi 7.000 metres quadrats d’extensió que els veïns de la zona es proposen recuperar per a ús públic, contra l’opinió de Caixa de Catalunya, nova propietària dels terrenys, que pretén construir-hi 200 habitatges.

La recollida de signatures, les pintades reivindicatives i les assemblees de veïns deixen ben clara la voluntat dels veïns de no renunciar als equipaments públics de la Sedeta per al barri.

A finals de 1978, l’Ajuntament adquireix tot el solar.

L’edifici és un clar exemple de l’arquitectura industrial de principis de segle, s’ubica l’Escola, el Institut i el Centre Cívic. El projecte respecta el plantejament general del conjunt arquitectònic i proposa de reconstruir només allò que està en mal estat. Els espais exteriors s’habilitaran com a pati escolar i plaça pública.