Centre Cívic La Sedeta 2 – 2021

Concert final de curs

Orquestra DesCorda’T

Combo Sàpiens

Coral EOS

Alumnes de cant modern

Dissabte 11 de juny a les 12h

C. Sicília, 321

Metro: L4 (Joanic)
Bus: 47, H8

Escola de Música del Palau
Som una cooperativa de mestres de música, un equip cohesionat i entusiasta que treballem des de fa 40 anys, renovant-nos constantment, per a sensibilitzar i estimular en el llenguatge de la música de diversos estils i per a totes les edats.El nostre objectiu és desenvolupar la sensibilitat artística, les capacitats musicals tècniques i expressives, i incidir en el creixement personal d’una manera lúdica que alhora proporcioni una base sòlida per accedir a estudis musicals professionals.

Posem especial èmfasi en el treball grupal, instrumental i vocal, així com en la seva projecció a través de concerts, audicions i activitats diverses que estimulin el desig d’implicar-se en el nostre projecte.

La nostra proposta parteix de l’inici precoç de la vivència musical de forma sensorial i té com a eixos tant el seguiment tutorial necessari per a dissenyar adequadament el recorregut, com, sobretot, el desenvolupament de la creativitat.


Centre Cívic La Sedeta
La sala d’actes del Centre Cívic La Sedeta disposa d’un escenari de 6 m (amplada) x 4 m (fondària) x 0.50 m (alçada). També compta amb 10 focus a sobre de l’escenari, un canó de projecció, pantalla i equip de so.
Hi ha una cortina central que permet dividir la sala en dos, en funció de l’afluència de públic. La capacitat de la part que dóna a l’escenari és aleshores de 100-120 persones.
La sala disposa de cortines, aire condicionat, 6 tarimes baixes de 1m x 1 m i diversos plafons.