Centre Cívic Josep M.Trias i Peitx – 2023

Guitarres i vents de l’Escola de música de l’Orfeó Gracienc

Grup de vent, grup de clarinets i grups de guitarres dels petits, mitjans i adults

Dissabte 10 de juny a les 18h

C. Riera Blanca, 1

Metro: L5 (Collblanc, Badal)
Bus: 157, H8, L50, L62

Escola de Música de l’Orfeó Gracienc
 
L’Escola de Música de l’Orfeó Gracienc neix dins del marc d’aquesta entitat centenària per conduir i ampliar la demanda de formació musical dels seus cantaires. Creada formalment l’any 1975 pel mestre Pérez i Simó ha estat sempre una escola reconeguda pel Ministeri d’Educació i actualment, per la Generalitat de Catalunya.
La nostra metodologia innovadora, basada en la creació, permet aprendre música globalment respectant tots els ritmes d’aprenentatge. Per això, ensenyem música a persones de totes les edats i condicions. Oferim formació musical per tal d’accedir a ensenyaments professionals i superiors i també a qui vulgui gaudir de la música a qualsevol nivell.
Des d’un ensenyament fonamentat en l’alumne i la seva capacitat creativa, l’escola ofereix diferents itineraris formatius (coral, instrumental i personalitzat) a través dels quals tothom pot aprendre i, sobretot, gaudir de la música.

Centre Cívic Trias i Peitx
El Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx, abans Centre Cívic Riera Blanca, és un espai públic arrelat al barri i obert a la participació de tots els ciutadans. Durant tot l’any s’hi realitzen diferents activitats per a totes les persones i edats, tallers, exposicions, sortides…. el Centre està especialitzat en Música Clàssica amb concerts en directe i peces dels més grans compositors de tots els temps, una aposta que dóna molt bons resultats al barri, tant pel que fa a la qualitat com al públic.Al mateix espai hi es la Ludoteca La Tardor, un espai de trobada on infants i adults comparteixen una estona de joc.