Centre Cívic Josep M.Trias i Peitx-2021

Títol

Formacions

Dissabte 12 de juny a les 18h

C. Riera Blanca, 1

Metro: L5 (Collblanc, Badal)
Bus: 157, H8, L50, L62

Acadèmia Simfònica Paolo Troni
 
La missió de l’Acadèmia Simfònica Paolo Troni és viure la música activament i amb passió.
A l’Acadèmia Simfònica Paolo Troni oferim una sèrie de solucions per gaudir de la música de la millor manera possible. Tenim: classes individuals, classes en grup, vídeo-cursos, classes online i també oferim la possibilitat de participar en concerts.
A més a més, perseguint la nostra missió que és “viure la música activament i amb passió” organitzem l’Orchestra Lab’s: un taller de música de conjunt i orquestra on fem presentacions públiques de qualitat però sense la necessitat de fer de la música una professió.
Cultivem el plaer de gaudir d’un concert no solament escoltant sinó tocant cadascú el seu propi instrument.Les classes de conjunt i d’orquestra, a part de ser una riquesa social d’importantíssim valor en els temps actuals, permeten donar un enfocament molt pràctic a la didàctica musical.

Centre Cívic Trias i Peitx

El Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx, abans Centre Cívic Riera Blanca, és un espai públic arrelat al barri i obert a la participació de tots els ciutadans. Durant tot l’any s’hi realitzen diferents activitats per a totes les persones i edats, tallers, exposicions, sortides…. el Centre està especialitzat en Música Clàssica amb concerts en directe i peces dels més grans compositors de tots els temps, una aposta que dóna molt bons resultats al barri, tant pel que fa a la qualitat com al públic.

Al mateix espai hi es la Ludoteca La Tardor, un espai de trobada on infants i adults comparteixen una estona de joc.