Centre Cívic Josep M.Trias i Peitx- 2017

Vents Musicals – Concert dels alumnes

Saxos i Clarinets amb piano Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 10 de juny a les 18:15h.

C/ Riera blanca , 1

Metro:L5 (Collblanc)
Bus: L50, L62, L12, 75

Acadèmia Simfònica Paolo Troni
 
La missió de l’Acadèmia Simfònica Paolo Troni és viure la música activament i amb passió.
A l’Acadèmia Simfònica Paolo Troni oferim una sèrie de solucions per gaudir de la música de la millor manera possible. Tenim: classes individuals, classes en grup, vídeo-cursos, classes online i també oferim la possibilitat de participar en concerts.
A més a més, perseguint la nostra missió que és “viure la música activament i amb passió” organitzem l’Orchestra Lab’s: un taller de música de conjunt i orquestra on fem presentacions públiques de qualitat però sense la necessitat de fer de la música una professió.
Cultivem el plaer de gaudir d’un concert no solament escoltant sinó tocant cadascú el seu propi instrument.Les classes de conjunt i d’orquestra, a part de ser una riquesa social d’importantíssim valor en els temps actuals, permeten donar un enfocament molt pràctic a la didàctica musical.

Centre Cívic Josep M.Trias i Peitx
El Centre Cívic Josep M Trias i Peitx és un espai públic arrelat al barri i obert a la participació de tots els ciutadans. Durant tot l’any s’hi realitzen diferents activitats per a totes les persones i edats: tallers, exposicions, sortides, concerts….Al mateix espai hi ha la Ludoteca “La Tardor”, un espai de trobada on infants i adults comparteixen una estona de joc.
El Centre està especialitzat en música clàssica amb concerts en directe i peces dels més grans compositors de tots els temps, una aposta que dóna molt bons resultats al barri, tant pel que fa a la qualitat com al públic.
El nostre centre fa 16 anys que acull el Festival de Clàssica de Les Corts amb un total de 15 concerts anuals amb artistes de nom internacional. També impulsem artistes emergents de diferents disciplines, com “Una Estona de Cel” durant l’estiu.

 

«>