L’ACADEMIA MARSHALL AL CENTRE CÍVIC RIERA

Piano Solista (per 6 actuacions) Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 11 de juny a les 18h.

C. Riera Blanca, 1

Metro: L5 (Collblanc)
Bus: L50, L62, L12, 75

Acadèmia Marshall
 

L’Acadèmia Marshall (reconeguda pel Departament d’Ensenyament) va ser fundada l’any 1901 per Enric Granados. A la mort de Granados va assumir la direcció Frank Marshall, posteriorment Alicia de Larrocha, i actualment la direcció recau en Marta Zabaleta.L’Acadèmia Marshall és una escola pianística on a més s’ofereixen altres instruments (flauta,violí, guitarra…) i totes les assignatures teòriques (llenguatge musical, harmonia, etc…).S’imparteixen cursos per a nens i joves des d’Iniciació fins a Virtuosisme. Pels adults, l’Acadèmia té uns programes especials d’aprenentatge des d’Adult Principiant fins Adult Perfeccionament. A més, es preparen proves d’accès a Conservatoris Superiors.Periòdicament es celebren Audicions d’alumnes i Concerts d’intèrprets ja consagrats.

Un dels trets característics de l’Acadèmia a nivell internacional és la seva especialització en l’Ensenyament de la Música Espanyola, i properament impartirà el primer Màster Oficial en Música Pianística Espanyola.


Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx
El Centre cívic Josep M Trias i Peitx és un espai públic arrelat al barri i obert a la participació de tots els ciutadans. Durant tot l’any s’hi realitzen diferents activitats per a totes les persones i edats, tallers, exposicions, sortides, concerts…Al mateix espai hi és la Ludoteca La Tardor, un espai de trobada on infants i adults comparteixen una estona de joc.El Centre està especialitzat en música clàssica amb concerts en directe i peces dels més grans compositors de tots els temps, una aposta que dóna molt bons resultats al barri, tant pel que fa a la qualitat com al públic.El nostre centre fa 16 anys que acull al Festival de Clàssica de Les Corts amb un total de 15 concerts anuals amb artistes de nom internacional. També impulsem artistes emergents de diferents disciplines, mitjançant el cicle de Xàfec, o Una Estona de Cel durant l’estiu.