COLLAGE MUSICAL

Coral nivell elemental

Conjunt guitarres

Conjunt violins i flautes travesseres

Conjunt instruments vent

Guitarra eléctrica

Cant modern

Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

C. Comandant Benítez 6

Metro: L5 (Badal) i L3 (les Corts)
Bus: 15, 43, 54, 70 i 72

Diapasó Centre Musical
L’escola Diapasó Centre Musical es va fundar l’any 1990. Posteriorment és reconeguda com a Escola de Música Autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per impartir els nivells Elemental i Mig. Diapasó ofereix classes de Música Clàssica i Moderna duent una important tasca a nivell de Conjunt Instrumental i Música de Cambra. És per això, que amb una periodicitat mensual, l’escola organitza concerts d’alumnes a diferents indrets i, al mateix temps, realitza intercanvis amb altres escoles de dins i fora de Catalunya.

Centre Cívic Joan Oliver “PERE QUART”
El Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart” és un centre municipal inaugurat el maig de 1999 i dedicat a la difusió cultural al Districte de les Corts
En la programació hi destaca: la realització de cicles com ara diumenges musicals; tallers d’activitat física i salut, artístics, humanístics, llengües, balls i danses, tallers infantils i juvenils i tallers per a la gent gran; així com exposicions, sortides culturals i conferències.El Casal de la Gent Gran “Pere Quart” té la seva seu al Centre Cívic mateix i vol potenciar la participació de la gent gran en les activitats culturals del barri i donar-li un espai integrador per al seu desenvolupament. Hi ha diferents sales per poder realitzar totes les activitats i taller, a més a més dispoasa d’una zona exterior de jardí.