CONCERT I MOSTRA DE DANSA DE L’ESCOLA LUTHIER DE MÚSICA I DANSA

Cantata infantil

Cor de gospel

Orquestra de guitarres Luthier i orquestra Mans del Tenes

Grup de cambra

Track cambra

Violoncel + Claqué

Piano + Claqué

Spirituals

Orquestra Luthier i Mans del Tenes + Claqué

Guitarra + Claqué

Quartet de cambra + Claqué

Foto formacions

Dissabte 8 de juny a les18h

C. Comandant Benítez, 6

Metro: L5 (Badal) i L3 (les Corts)
Bus: 15, 43, 54, 70 i 72

Escola Luthier d’Arts Musicals
L’Escola Luthier d’Arts Musicals fa més de 30 anys que imparteix ensenyaments musicals d’iniciació, nivell elemental, mitjà i superior. També ofereix un màster en interpretació musical en conveni amb la Universitat Ramon Llull.
En aquests moments l’Escola té 420 alumnes, i la majoria dels seus professors són titulats superiors per conservatoris nacionals o estrangers.
A més de participar en audicions internes, alumnes de l’Escola actuen amb regularitat en residències de la 3ª edat, a l’Església de Sant Gaietà, a la Casa Elizalde, entre d’altres, i a diverses festes de la ciutat.
L’any 1999 un trio d’alumnes va rebre el “Premi Finalista Música antiga i clàssica Jordi Savall” atorgat per la Generalitat de Catalunya. Molts alumnes han aconseguit premis en concursos internacionals i han guanyat oposicions en diversos conservatoris.
L’Escola ha organitzat intercanvis d’alumnes i/o professors amb conservatoris a Girona, Sant Sebastià, Cuneo (Itàlia), Falun (Suècia), Reykjavik i Keflavik (Islàndia).

Centre Cívic Joan Oliver “PERE QUART”
El Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart” és un centre municipal inaugurat el maig de 1999 i dedicat a la difusió cultural al Districte de les Cort.Dins del programa del centre, si promociona l’activitat encaminades a millorar l’estat físic i mental de les persones mitjançant tallers d’activitat física i salut, artístics, humanístics, llengües, balls i danses, tallers infantils i juvenils i tallers per a la gent gran; així com exposicions, sortides culturals i conferències. Però des del centre també és promociona la música i cultura a través de la realització dels cicles de diumenges musicals que tenen cabuda un cop al mes.