POUPURRIS POPULAR 

Coral del Casal de Gent Gran de Sant Andreu Foto formacions

Dissabte 9 de juny a les 18h.

C/ Comandant Benítez, 6

Metro: L5 (Badal) i L3 (les Corts)
Bus: 15, 43, 54, 70 i 72

Coral del Casal de Gent Gran de Sant Andreu

La Coral del C.G.G. de Sant Andreu va ser fundada l’any 1985 pel mestre pianista Ramon Puig, veí del barri, que va tenir la voluntat que els avis cantessin.La coral ha anat passant per nombroses mans de diferents directors fins a l’actual directora, Teresa Llobet, també veïna del barri, que la condueix des de ja fa onze anys.La coral ha anat oscil•lant en nombre de cantaires, des d’una època en que va assolir la magnífica xifra de 50 cantaires, fins a altres èpoques en que ha estat a punt de plegar per manca dels mateixos.Però en l’actualitat no és el cas i la coral gaudeix d’un bon estat de salut a pesar de les desgraciades retallades que sofrim per part dels nostres òrgans de govern, els quals anem trampejant com bonament podem, que ja és mèrit…

La coral té una agenda d’activitats fixes al llarg de l’any que són: Concert de Festa Major de Sant Andreu, Concert de Nadal, Concert del dia de la Dona Treballadora, Concert de Sant Jordi, Festa de l’Homenatge al Casal, actuacions pels residents a l´Asil del nostre barri i a la Parròquia de Sant Andreu.

El repertori acostuma a ésser força variat: cançons populars, catalanes i d’arreu, havaneres, música d’autors i també fragments de sarsueles. A tres veus, dues de dones i una d’home.


Centre Cívic Joan Oliver “PERE QUART”
El Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart” és un centre municipal inaugurat el maig de 1999 i dedicat a la difusió cultural al Districte de les Cort.Dins del programa del centre, si promociona l’activitat encaminades a millorar l’estat físic i mental de les persones mitjançant tallers d’activitat física i salut, artístics, humanístics, llengües, balls i danses, tallers infantils i juvenils i tallers per a la gent gran; així com exposicions, sortides culturals i conferències. Però des del centre també és promociona la música i cultura a través de la realització dels cicles de diumenges musicals que tenen cabuda un cop al mes.