CONCERTS DEL PASSATGE

Chevagirls

Combo Bo

Mar Córdoba & +

Alberto Lissiniccia & +

Les Veus del Passatge

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 11 de juny a les 18h.

Pl. Fort Pienc, 4-5

Metro: Arc de triomf (L1)
Bus: 6, 10, 54, 42, 141

Passatge Centre d’Estudis Musicals
 
El Centre d’Estudis Musicals Passatge és un espai de formació musical per a persones de totes les edats amb una trajectòria de molts anys a la ciutat de Barcelona i que forma part de la vida social i cultural de l’emblemàtic barri de l’Eixample.
El seu equip directiu i el seu professorat són de contrastada experiència pedagògica i amb una àmplia trajectòria professional.
L’alumnat del centre acull des de nens i nenes que comencen la seva vida musical fins persones adultes que busquen aprofundir en els seus coneixements. Per les seves aules han passat molts estudiants que avui són professionals de reconegut prestigi, així com persones que han vist enriquida la seva experiència vital pel contacte directe amb la música que l’ambient del centre propicia.

Centre Cívic Fort Pienc
Fort Pienc és un equipament de l’Ajuntament de Barcelona-Districte de l’Eixample que ofereix un gran ventall de serveis i activitats culturals per a tothom. Al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc pots realitzar un munt tallers culturals, gaudir de diferents mostres d’expressió artística, com la música clàssica i moderna, l’òpera, el cinema i l’art contemporani.
Un equipament dinàmic i obert al barri on tothom hi pot trobar allò que li interessa.

 

«>