In Crescendo

Combo 1

Combo 2

Grupo de Saxos

Grupo de Guitarras

Solistas de Piano

Cantants

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 10 de juny a les 18h.

Plaça Sortidor, 12

Metro:Poble Sec o Paral·lel (L3)
Bus: 55, 121

Escola de Música la Sala
 
Nuestra escuela de música, parte del ideal que la humanidad es musical por naturaleza; trabajamos el “despertar y armonizar las facultades musicales de todo ser humano” como decía Willems. Desde ese punto de partida, respetamos el proceso natural de cada alumno con el objetivo final de hacerle amar la música y motivarlo con alegría a la práctica diaria.A través de la música desarrollamos la voluntad, sensibilidad, inteligencia e imaginación creadora.Contamos con un gran equipo docente, titulados, con experiencia y comprometidos con el proyecto y la formación de sus alumn@s

Centre Cívic El Sortidor
Us donem a conèixer el Centre Cívic El Sortidor
L’any 1868 es va aprovar el projecte de l’Eixample de Santa Madrona, nom amb el qual es coneixia el pla d’urbanització del Poble-Sec que va agafar la plaça del Sortidor com a punt de referència per a les alineacions i parcel•lacions d’aquesta àrea.
D’on ve, el nom de la plaça? Era el nom popular de la plaça que, durant més de 40 anys, de 1874 a 1917, va tenir la Font de Ceres. Una font que havia creat l’escultor Celdoni Guixà i Alsina i que havia estat, des de 1830, on avui hi ha la cantonada del carrer de Provença amb el Passeig de Gràcia.
Oferim una programació anual d’activitats culturals. El nostre projecte singular és A TAULA! Cicle de cultura i gastronomia. Un espai per a gaudir del món gastronòmic amb la programació de tallers i activitats culturals innovadores.

 

«>