Centre Cívic El Sortidor – 2022

Concert del Cor Petita Atlàntida i del Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida

Cor Petita Atlàntida i Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida

Dissabte 11 de juny a les 18h

Pl. El Sortidor, 12

Metro: L3 (Poble Sec)
Bus: 121

Orfeó Atlàntida, Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida i Cor Petita Atlàntida

 
L’ Orfeó atlàntida presenta dues formacions el Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida i el Cor Petita Atlàntida.El Cor Petita Atlàntida es va formar al setembre de 2020 i està dirigit per la Mar Forner. Malgrat les circumstàncies va tenir molt bona acollida i actualment son al voltant de 10 nens i nenes d’entre 7 a 10 anys. L’objectiu és passar-ho bé i anar formant-se poc a poc en el món del cant coral.

El Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida va ser creat el mes d’octubre de 2012 amb l’objectiu d’ampliar l’oferta coral i donar als joves un espai on gaudir de la música. Aquesta tasca va ser portada a terme per la Isolda Cabero, que va acceptar el repte d’arrencar i fer créixer aquest projecte amb molt d’entusiasme i professionalitat.

Des del gener de 2017 el director és l’Arnau Roure, músic i arpista professional que aporta els seus coneixements per continuar amb el creixement i millora del Cor Jove.

Som uns 21 cantaires d’entre 18 a 30 anys. Oferim un repertori mixte de peces clàssiques i actuals, atractiu per al joves, formació de tècnica vocal i nocions de música en el que volem que sigui un projecte engrescador, i també volem forjar la nostra pròpia pedrera per consolidar el present i escriure el futur de la nostra entitat.

Fins a l’actualitat uns 50 concerts, formem part de la Federació de Corals Joves de Catalunya i la FCEC, participant dels tallers i actes que aquestes ens ofereixen.


Centre Cívic El Sortidor
El Sortidor és un centre cívic situat al barri del Poble-sec. Amb 18 anys d’història, acull i promou les iniciatives socials i culturals del barri i ofereix tallers, xerrades, espectacles escènics, cessions d’espais i més activitats. Compta amb un cicle singular de gastronomia i cultura, el cicle «A Taula!» i un cicle de música clàssica.