Centre Cívic El Sortidor 2 – 2021

De Mozart a Brodway / Debut

Cor Jove: De Mozart a Brodway

Cor infantil: Debut

Dissabte 12 de juny a les 12h

Pl. El Sortidor, 12

Metro: L3 (Poble Sec)
Bus: 121

Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida
 
El Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida va ser creat el mes d’octubre de 2012 amb l’objectiu d’ampliar l’oferta de l’Orfeó i donar als joves un espai on gaudir de la música. Aquesta tasca va ser portada a terme per la Isolda Cabero, que va acceptar el repte d’arrencar i fer créixer aquest projecte amb molt d’entusiasme i professionalitat.
Actualment consta de 14 cantaires i anem incrementant el nombre amb el temps. Oferim un repertori actual i atractiu, formació de tècnica vocal i nocions de música en el que volem que sigui un projecte engrescador, i també volem forjar la nostra pròpia pedrera per consolidar el present i escriure el futur de la nostra entitat.
Ha ofert ja 21 concerts, forma part de la Federació de Cors Joves de Catalunya i participa dels tallers i actes que aqueta federació organitza.
Des de gener de 2017, el director titular és l’Arnau Roura, director de cor i arpista professional.

Centre Cívic El Sortidor
El Sortidor és un centre cívic situat a la plaça homònima, al barri del Poble-sec. Amb 17 anys d’història, acull i promou les iniciatives socials i culturals del barri i ofereix tallers, xerrades, espectacles escènics, cessions d’espais i més activitats. Compta amb un cicle singular de gastronomia i cultura, el cicle «A Taula!».