Centre Cívic de Bonavista – 2024

Cantem amb el Simfonic

Alumnes de llenguatge musical i coral.                                                                                 

                                                                                                                       

Dissabte 8 de juny a 11.30h

C/ Vint-i-dos Nº53
TARRAGONA

Escola de Música L’Estudi
L’Estudi de Música va néixer fa 30 anys, amb la intenció d’ensenyar música d’una manera diferent, amb noves metodologies i, sobretot, pensant que la música ha de ser per a tothom, tant per aquells que en volen fer la seva professió, com per tots els que vulguin gaudir de la música en les seves estones de lleure.
És una escola de música autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.Els darrers anys hem apostat molt per la Música en Grup, ja que pensem que aquesta és la millor manera de gaudir de la música, compartir-la entre tots plegats.
Al llarg de tots aquests anys l’oferta formativa s’ha anat ampliant, tant en el nombre d’instruments que impartim com en els diferents estils de música.
El nostre objectiu és que els alumnes gaudeixin amb la música, de tal manera que aquesta sigui un mitjà d’expressió per a tots ells.

Centre Cívic de Bonavista (sala d’actes)
La Xarxa Centres Cívics municipals són equipaments socioculturals, on podràs realitzar diferents activitats de caire sociocultural, formatiu i de lleure que organitza la pròpia xarxa, altres departaments municipals i diferents entitats de la ciutat.