Centre Cívic Cotxeres de Sants – 2022

METAL ACADEMY – SIMFONIC

COMBOS: Metal Rock Kids, Evil Girls, Old School Heavy Metal, Modern Metal i Extreme Metal

Dissabte 11 de juny a les 18h

C. de Sants, 79

Metro: L1, L5 (Plaça de Sants)
Bus: 52, D20, V5, H10

Metal Academy School of Music
METAL ACADEMY SCHOOL OF MUSIC és el primer centre musical dedicat exclusivament a  l’ensenyament i difusió de la música Rock, Hard-Rock i, sobretot, Heavy Metal, des dels estils més clàssics fins al Metal més extrem. L’any 2017 varem obrir les nostres portes al barri de Sants de Barcelona amb el propòsit d’oferir especialització musical a totes aquelles persones seguidores o simpatitzants d’aquests gèneres musicals.Estàs flipant? Doncs segueix llegint!

Què fem.

Les especialitats instrumentals que oferim són: guitarra elèctrica, baix elèctric, bateria, teclat, cant i violí, a més de classes col.lectives de llenguatge musical, combo, cor heavy metal, sensibilizació musical i producció musical.

Com ho fem.

Apliquem una metodologia amena i entretinguda, a la vegada que rigurosa i eficient, oferint sempre al nostre alumnat la possibilitat de poder treballar amb l’estil o estils que més l’interessin: Rock, Rock Progressiu, Hard-Rock, Heavy Metal, Thrash Metal, Death Metal, Brutal Death, Metal Progressiu, Black Metal, Groove, Power Metal, Grind, Doom, Metalcore, Stoner, Alternative, Industrial, etc.

A la nostra escola podràs aprendre al teu ritme i de manera lliure sense haver de sotmetre’t a examen, o bé podràs obtenir una titulació reglada mitjançant els examens oficials de grau del Trinity College London, prestigiosa entitat educativa per a la qual som centre examinador.

¿Necessites un aprenentatge a mida? Doncs les nostres classes d’instrument/cant són sempre individuals, 100% personalitzades, per a que els nostres professors puguin estar només per a tu, adaptant-se en tot moment al teu nivell, capacitats i necessitats personals.

Quan la passió no té límits.

La nostra escola està oberta a tothom!: nens, joves i adults, a partir dels 3 anys i sense límit d’edat, amb coneixements previs o no, des d’un nivell principiant fins a un nivell avançat/professional.

I encara hi ha més.

Disposem també d’un estudi de gravació amb material de qualitat per a Metal i Hard-Rock a disposició dels nostres alumnes i usuaris externs.

Què ens mou.

  • L’excelència educativa. Vetllem per a que el teu aprenentatge sigui sòlid, progressiu i global, potenciant les teves habilitats musicals, ajudant-te a desenvolupar la teva creativitat i despertant el teu esperit crític a través de la música.
  • L’empatia musical. Coneixem la música que t’agrada, escoltem la música que t’agrada, t’ensenyem la música que t’agrada.
  • La passió per ensenyar.

Escriu-nos, trucan’s, vine a veuren’s, estarem encantats d’atendre’t!

METAL ACADEMY SCHOOL OF MUSIC

La teva música.

La teva passió.

La teva escola.

www.metalacademyofmusic.com

c/ d’Almeria, 21, 08014, Barcelona

info@metalacademyofmusic.com

930248899


Centre Cívic Cotxeres de Sants
El barri de Sants-Hostafrancs i La Bordeta és conegut per la seva tradició associativa, fins al punt de tenir una federació territorial d’entitats, el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, que aplega més de 270 associacions.
També en destaca el seu dinamisme cultural, en part impulsat pels seus dos centres cívics, el C.C. Cotxeres de Sants i el C.C. Casinet d’Hostafrancs, units per una relació de col·laboració innovadora. L’any 1994, l’Ajuntament de Barcelona opta per un sistema de gestió pioner fins aleshores: la cogestió, és a dir, una gestió compartida entre l’Ajuntament i el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.Al llarg d’aquests anys, el model de cogestió ha afavorit un augment considerable del calendari d’activitats d’aquests dos equipaments, potenciant la participació de les entitats i de la resta de la ciutadania als Comitès Organitzadors. L’èxit d’algunes activitats ha permès que els dos Centres Cívics siguin coneguts a tota Espanya, tant per la quantitat i la qualitat de les activitats com pel model de gestió.