La volta al món en 15 cançons

Coral Coralines

Dissabte 8 de juny a les 18h

C. de Sants, 79

Metro: L1, L5 (Plaça de Sants)
Bus: 52, D20, V5, H10

Coral “Coralines” – AMPA Escola de Bosc de Montjuïc
La Coral “Coralines” va néixer l’any 2010 a l’AMPA de l’Escola de Bosc de Montjuïc amb només cinc integrants. La idea d’aquest projecte era la de crear un espai obert a mares, pares, avis i tiets de la nostra escola, on poder gaudir de la música sense haver de tenir experiència prèvia i on es poguessin desenvolupar les capacitats que tothom té per a cantar. Aquests primers objectius s’han anat aconseguint de manera molt satisfactòria (encara que fins ara la participació masculina ha sigut molt puntual), donant sorpreses a gent que mai s’havia imaginat gaudint de cantar i a dalt d’un escenari. Però la nostra coral, on ara a més a més hi participen mares d’altres escoles del barri (ara som 18), també ens ha regalat un pretextes per a conèixer-nos, conviure i fer lligams més forts entre nosaltres, persones que compartim un mateix entorn i vivències semblants, sempre entre riallades, històries i moltes cançons.

Centre Cívic Cotxeres de Sants
El barri de Sants-Hostafrancs i La Bordeta és conegut per la seva tradició associativa, fins al punt de tenir una federació territorial d’entitats, el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, que aplega més de 270 associacions.
També en destaca el seu dinamisme cultural, en part impulsat pels seus dos centres cívics, el C.C. Cotxeres de Sants i el C.C. Casinet d’Hostafrancs, units per una relació de col·laboració innovadora. L’any 1994, l’Ajuntament de Barcelona opta per un sistema de gestió pioner fins aleshores: la cogestió, és a dir, una gestió compartida entre l’Ajuntament i el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.Al llarg d’aquests anys, el model de cogestió ha afavorit un augment considerable del calendari d’activitats d’aquests dos equipaments, potenciant la participació de les entitats i de la resta de la ciutadania als Comitès Organitzadors. L’èxit d’algunes activitats ha permès que els dos Centres Cívics siguin coneguts a tota Espanya, tant per la quantitat i la qualitat de les activitats com pel model de gestió.