New and Classic

Cor Jove Orfeó Atlàntida Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 10 de juny a les 18h.

Sants, 79

Metro: Plaça de Sants (L1 i L5), Sants-Estació (L3 i L5)

Bus: D20, H12, V7, 44, 50, 78, 109 i 115

RENFE: Estació de Sants

Cor Jove Orfeó Atlàntida
 
El Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida va ser creat el mes d’octubre de 2012 amb l’objectiu d’ampliar l’oferta de l’Orfeó i donar als joves un espai on gaudir de la música. Aquesta tasca va ser portada a terme per la Isolda Cabero, que va acceptar el repte d’arrencar i fer créixer aquest projecte amb molt d’entusiasme i professionalitat.
Actualment consta de 14 cantaires i anem incrementant el nombre amb el temps. Oferim un repertori actual i atractiu, formació de tècnica vocal i nocions de música en el que volem que sigui un projecte engrescador, i també volem forjar la nostra pròpia pedrera per consolidar el present i escriure el futur de la nostra entitat.
Ha ofert ja 21 concerts, forma part de la Federació de Cors Joves de Catalunya i participa dels tallers i actes que aqueta federació organitza.
Des de gener de 2017, el director titular és l’Arnau Roura, director de cor i arpista professional.

Centre Cívic Cotxeres de Sants
El barri de Sants-Hostafrancs i La Bordeta és conegut per la seva tradició associativa, fins al punt de tenir una federació territorial d’entitats, el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, que aplega més de 270 associacions.
També en destaca el seu dinamisme cultural, en part impulsat pels seus dos centres cívics, el C.C. Cotxeres de Sants i el C.C. Casinet d’Hostafrancs, units per una relació de col·laboració innovadora. L’any 1994, l’Ajuntament de Barcelona opta per un sistema de gestió pioner fins aleshores: la cogestió, és a dir, una gestió compartida entre l’Ajuntament i el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.Al llarg d’aquests anys, el model de cogestió ha afavorit un augment considerable del calendari d’activitats d’aquests dos equipaments, potenciant la participació de les entitats i de la resta de la ciutadania als Comitès Organitzadors. L’èxit d’algunes activitats ha permès que els dos Centres Cívics siguin coneguts a tota Espanya, tant per la quantitat i la qualitat de les activitats com pel model de gestió.

 

«>