L’Acadèmia Marshall a la Casa Orlandai – Festival SIMFONIC

Pianos solistes

Duet cambra

Orquestra

                                                                                                                         Dissabte 8 de juny a les 18h

C. Jaume Piquet, 23

FGC: Sarrià (sortida c/ Cardenal Sentmenat)
Bus: 68,  V7

Acadèmia Marshall
 
L’Acadèmia Marshall (reconeguda pel Departament d’Ensenyament) va ser fundada l’any 1901 per Enric Granados. A la mort de Granados va assumir la direcció Frank Marshall, posteriorment Alicia de Larrocha, i actualment la direcció recau en Marta Zabaleta. L’Acadèmia Marshall és una escola pianística on a més s’ofereixen altres instruments (flauta, violí, guitarra…) i totes les assignatures teòriques (llenguatge musical, harmonia, etc…).S’imparteixen cursos per a nens i joves des d’Iniciació fins a Virtuosisme. Pels adults, l’Acadèmia té uns programes especials d’aprenentatge des d’Adult Principiant fins Adult Perfeccionament. A més, es preparen proves d’accés a Conservatoris Superiors.
Periòdicament es celebren Audicions d’alumnes i Concerts d’intèrprets ja consagrats.
Un dels trets característics de l’Acadèmia a nivell internacional és la seva especialització en l’Ensenyament de la Música Espanyola, i properament impartirà el primer Màster Oficial en Música Pianística Espanyola.

Centre Cívic Casa Orlandai
La Casa Orlandai és un equipament públic gestionat per l’ACCO, una associació de veïns i veïnes de Sarrià. Promovem la gestió ciutadana per tal que tots els sarrianencs i sarrianenques participin en la programació d’activitats, el funcionament de la Casa i la dinamització de la vida del barri. Creiem en la transformació social i la volem aconseguir a través de l’expressió artística i la convivència. Podeu trobar-ne més informació a la nostra web: www.casaorlandai.cat