MAMMA MIA! x SIMFONIC

Chiquita

I Have a Dream

Gimme, Gimme, Gimme

Super Trouper

Honey Honey

Mamma Mia

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 9 de juny a les18h

C. de Pallars, 277

Metro:Poble Nou (L4)
Bus:40, 42,192, B20, B25

TOCO Centre d’ensenyament musical
 
TOCO representa la voluntat d’un equip de professionals que al 2010 vam sumar esforços per a crear un nou concepte d’escola de música. Imaginàvem un espai en què els nens i les nenes poguessin aprendre música sense pressions acadèmiques ni neguits, fer realitat un lloc on se sentissin lliures d’expressar les seves idees i emocions a partir d’un mètode tan eficaç com lúdic.Avui dia, l’escola de música TOCO ha consolidat una mètode d’aprenentatge estimulant, sòlid i divertit. Oferim un espai on convidem les famílies a compartir la passió d’allò que fem: potenciar la creativitat dels infants i enriquir la seva sensibilitat a partir de l’aprenentatge musical.Som un referent local en la formació musical dels infants, tant a nivell d’iniciació com d’especialització instrumental: més de 300 alumnes ja han confiat en nosaltres. Des del barri de Poblenou de Barcelona encoratgem les famílies a que ens acompanyin en la nostra particular aventura.

Centre Cívic Can Felipa
El centre cívic Can Felipa està ubicat al barri de Poblenou, en un edifici que abans ocupava una antiga fàbrica de teixits anomenada Catex i que el moviment associatiu i veïnal va recuperar pel barri. És un lloc de trobada i de referència per la gent del barri i des d’on es treballa amb xarxa amb equipaments, associacions, grups i entitats del mateix barri, del districte i de la ciutat.
La identitat del centre s’ha anat construint mica en mica des de la pluralitat d’entitats, associacions i grups creatius que troben en el centre i els dinamitzadors el suport per desenvolupar les seves aficions.
Per obrir la nostra relació amb el barri, el teixit social i la ciutadania sense deixar de ser fidels al nostre projecte d’art contemporani i artistes emergents, des dels programes d’arts visuals i arts escèniques, el centre impulsa un nou projecte perquè ens ajudi a intensificar les relacions, posant en funcionament noves metodologies de treball. El La(b) Felipa n’és el resultat, un laboratori d’interacció amb el territori, des d’on plantejar conjuntament amb creadors, entitats i la ciutadania estratègies de coneixements i reconeixement compartit.