Centre Cívic Can Felipa- 2017

Concert de Coral, Combo i Conjunts Instrumentals

Coral

Conjunt Instrument Piano,Violoncel i veu

Piano

Combo

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 10 de juny a les 19h.

C. de Pallars, 277

Metro: Poble Nou (L4)
Bus:40, 42,192, B20, B25

Escola de Música i Dansa Esclat, Vinc. Liceu
 
Quinze anys d’experiència ens avalen la nostra tasca pedagògica envers la música. L’ESCOLA ESCLAT va ser fundada l’any 1988 al barri de Les Corts i al 2003 al barri de la Vila Olímpica.
Tot i que l’escola es defineix com a clàssica també oferim una gran varietat d’especialitats en la vessant moderna, tan de música com de dansa. Pretenem doncs, que sigui una escola oberta a tothom: petits, joves i grans, i amb objectius diferents: per sensibilitzar, per gaudir-ne o bé per professionalitzar-se.
L’Escola disposa d’un Pla d’Estudis ben elaborat, d’acord amb els plantejaments pedagògics de la LOE, de cada nivell d’estudis (Iniciació/Sensibilització – Bàsic – Avançat/Professional) . La nostra vinculació al LICEU ens permet participar a esdeveniments de gran format. Oferim un tracte personalitzat i seguiment constant dels alumnes amb audicions, informes i Concerts durant el curs. La nostra línia pedagògica sempre ha optat per un mètode viu i actiu d’educació musical.

Centre Cívic Can Felipa
El centre cívic Can Felipa està ubicat al barri de Poblenou, en un edifici que abans ocupava una antiga fàbrica de teixits anomenada Catex i que el moviment associatiu i veïnal va recuperar pel barri. És un lloc de trobada i de referència per la gent del barri i des d’on es treballa amb xarxa amb equipaments, associacions, grups i entitats del mateix barri, del districte i de la ciutat.
La identitat del centre s’ha anat construint mica en mica des de la pluralitat d’entitats, associacions i grups creatius que troben en el centre i els dinamitzadors el suport per desenvolupar les seves aficions.
Per obrir la nostra relació amb el barri, el teixit social i la ciutadania sense deixar de ser fidels al nostre projecte d’art contemporani i artistes emergents, des dels programes d’arts visuals i arts escèniques, el centre impulsa un nou projecte perquè ens ajudi a intensificar les relacions, posant en funcionament noves metodologies de treball. El La(b) Felipa n’és el resultat, un laboratori d’interacció amb el territori, des d’on plantejar conjuntament amb creadors, entitats i la ciutadania estratègies de coneixements i reconeixement compartit.